Vacature:
Investment manager

Over ons

Twinning Participaties investeert met risicodragend vermogen in innovatie ICT-ondernemingen in Gelderland en Overijssel. Zij willen een actieve bijdrage leveren aan de versterking van de regio. Dit betekent dat men bij de beoordeling niet alleen naar het financieel rendement kijkt, maar vooral ook naar de maatschappelijke en economische bijdragen aan de regio. Het stimuleren van technologische
innovaties en het creëren werkgelegenheid spelen daarbij een belangrijke rol. Twinning Participaties beschikt over een sterk netwerk en kunnen ondernemers naast kapitaal ook succesvol verder brengen.

Dit ga je doen

Als Investment Manager ben jij de schakel in het succes van innovatieve ondernemingen, het is jouw uitdaging om Twinning Participaties goed te positioneren. Vanuit jouw persoonlijkheid ben je een echte aanpakker met commercieel inzicht en je hebt een relevant netwerk. Je begrijpt hoe je een onderneming als interessante investeringspropositie presenteert aan de interne stakeholders. Je bent zichtbaar in de markt en altijd op zoek naar nieuwe proposities. Een nieuwe aanvraag toets je conform de gewenste criteria en je schrijft het investeringsvoorstel voor de interne beoordelingscommissie en het bestuur.

Wat wij vragen

De Investment Manager binnen Twinning Participaties in Enschede wordt het gezicht van deze sterke regionale investeringsmaatschappij. Twinning Participaties investeert met risicodragend kapitaal in innovatieve ICT-ondernemingen in Gelderland en Overijssel. Als Investment Manager leg je contact met kansrijke ondernemers en ondernemingen en beoordeel je ondernemingen op het gebied van innovaties, kansen en bedreigingen. Dit is wat wij vragen:

Dit mag je verwachten van twinning participaties

Het doel van Twinning Participaties is om ondernemers te ondersteunen met risicodragend kapitaal en hierdoor een goede bijdrage te leveren aan de versterking van de economische structuur in Gelderland en Overijssel. Naast het verstrekken van kapitaal wil Twinning Participaties ook de samenwerking tussen ondernemingen en kennisinstellingen bevorderen voor de economische, maar ook sociale ontwikkeling van de regio. Een veelzijdige en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid, waar ook veel ruimte is voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden. 


Bekijk het wervingsprofiel

Interesse?

Siebert & Wassink is door Twinning Participaties gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de Investment Manager te verzorgen. 

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 18 november 2022. De eerste gesprekken worden gevoerd door Floris Buterowe bij Siebert & Wassink in week 47. De vervolggesprekken met Twinning Participaties zijn gepland in week 48 en 49.

Wij streven ernaar om de procedure in december 2022 af te ronden.

Solliciteer middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Floris Buterowe van Siebert & Wassink. 

t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 28 55 67 66
e: buterowe@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl